بانک مشاغل ایران

دایرکتوری فروشگاه های شهری و صنایع و کارخانه های ایران همراه با شماره موبایل و تلگرام مدیران و ادرس پستی به تفکیک کل کشور و گروه شغلی با تست رایگان

۶ مطلب در شهریور ۱۳۹۹ ثبت شده است

بیوگرافی چارلز جنکس؛ مورخ معماری پرآوازه ( بخش سوم)

آثار چارلز جنکس

چارلز جنکس به عنوان یکی از بزرگترین نظریه‌پردازان حوزه معماری، آثار بسیاری از خود بر جای گذاشته است که عمدتا کتاب‌هایی در رابطه با نظریات نوین وی هستند. چارلز جنکس من جمله معدود معمارانی به شمار می‌رود که علیرغم مطرح کردن تئوری‌های متعدد، آثار معماری چندان زیادی از خود برجای نگذاشته است و بیشتر وقت خود را به مطالعه و تحلیل آثار سایر معماران نامدار می‌گذراند. همین امر سبب شد که این معمار بتواند با فراغ خاطر و بی‌طرفی، نظریه‌پردازی و نگارش کتاب‌هایی بپردازند  که اهم آنها به شرح زیرند:

-جنبش مدرن در معماری  (Modern Movement in Architecture)

-معماری پرش کیهانی  (The Architecture of The Jumping Universe)

-کتاب ۵ معمار بزرگ نیویورک  (The New York Five)

-زبان معماری پست مدرن  (The Language of Post Modern Architecture)

-مدرن متاخر  (Late Modern)

-پست مدرنیسم چیست؟ What is Post Modernism))

موافقین ۰ مخالفین ۰

بیوگرافی چارلز جنکس؛ مورخ معماری پرآوازه ( بخش دوم)

جنکس، متولد 21 ژوئن سال 1939 در بالتیمور، مریلند، پیش از تحصیل در رشته ی معماری در مدرسه ی عالی طراحی هاروارد، مدرک خود در رشته ی ادبیات انگلیسی را از دانشگاه هاروارد دریافت نمود.

پس از فارغ التحصیلی در سال 1965، او به انگلستان نقل مکان کرد، و در دانشگاه لندن به مقام دکتری مورخ معماری نائل شد. در دوره های تحصیلی خود، او زیر نظر منتقدان معماری مدرن همچون زیگفرید گیدیئون و رینر بنهام آموزش دید.

پایان نامه ی دکتری جنکس، به کتابی چاپ شده توسط او در سال 1972 به نام جنبش های مدرن در معماری بدل گشت. او سپس در پی نوشتن زبان معماری پست مدرن، ناپایداری و تغییر پذیری سبک های معماری پس از مدرنسیم را دسته بندی کرده و مورد بررسی قرار داد.

موافقین ۰ مخالفین ۰

بیوگرافی چارلز جنکس؛ مورخ معماری پرآوازه ( بخش اول)

چارلز جنکس، مورخ معماری پرآوازه، معمار منظر و مدیر مرکز درمانی سرطان مگی، به گزارش مجله ریبا در توییتر و با تایید خیریه ی مرکز درمانی مگی، در سن 80 سالگی به تاریخ 13 اکتبر 2019 در خانه اش در لندن دار فانی را وداع گفت.

از جنکس بعنوان متفکر پیشتاز پست‌مدرنسیم در معماری یاد میشود و نوشته های او در رابطه با تئوری های معماری پست مدرن، از شهرت بسیاری برخوردار است. او این مباحث را در کتاب هایش از جمله "زبان معماری پست مدرن" (1977)، "ساختمان نمادین" (2005) و "مدرنسیم انتقادی – پست مدرنیسم به کدام جهت میرود؟" (2007) مورد بررسی قرار داده است.

در کنار دستاورد های بسیارش، جنکس یکی از بنیان گذاران مرکز درمانی سرطان مگی در سال 1995 نیز بود. به منظور گرامیداشت میراث همسر مرحومش، مگی کسویک جنکس، که معتقد بود فضاهای طراحی شده ی مناسب، به روند درمان بیماری های علاج ناپذیر کمک شایانی می نماید، این موسسه از معماران بزرگ درخواست میکند تا فضاهای استراحتی آرامش بخشی برای بیماران سرطانی و همچنین دوستان و خانواده ی آن ها طراحی کنند.

نام معمارانی چون نورمن فاستر، آماندا لوت و فرانک گری، در لیست درخشان افرادی که در سراسر بریتانیا و اکنون در تمامی قاره ی اروپا برای مرکز درمانی مگی طراحی نموده اند، قرار دارد. جنکس به همراه زاها حدید و اسنوهتا نیز پروژه هایی برای پیشبرد طراحی مراکز درمانی در سراسر جهان اجرا نمود.

خانه ی جنکس در هولند پارک لندن، توسط موسسه ی باستانی انگلستان، در سال 2018 تحت عنوان خانه ی تراز اول درجه بندی شد. او این خانه را به همراه همسر مرحوم و معماران پست مدرنی نظیر تری فرل و مایکل گریوز طراحی نمود.

برنامه هایی جهت تبدیل این خانه به یک موزه ی آرشیوی به نام خانه ی کیهانی، و گشودن در های آن به روی عموم تنها با تعیین قرار ملاقات قبلی در شرف اجرا میباشد.

موافقین ۰ مخالفین ۰

مزایای استفاده از داکت اسپلیت گرین سایت تاسیسات دات کام در منازل

داکت اسپلیت گرین در دو نوع اینورتر و معمولی تولید و به بازار عرضه می‌شود. داکت اسپلیت معمولی دور موتور ثابت دارد و نمی‌تواند با دور موتور متغیر کار کند، که باعث افزایش مصرف برق و هزینه می‌شود، زیرا وقتی گرین و دور فن به حداکثر دور موتور تنظیم می‌شود، به دور موتور حداکثر نیازی نیست و داکت اسپلیت گرین با حداکثر توان به کار خود ادامه می‌دهد.

موافقین ۰ مخالفین ۰

رابرت ونتوری و رویکرد نمادگرایی تاریخی در معماری پسامدرن

رابرت ونتوری از اولین معمارانی بود که الگوهای تزئینی و ترکیب نمادهای تاریخی را به طرز شجاعانه ایی در طرح هایش به کار برد. بیشترین تلاش او بر تاکید و تمرکز بر دو حوزه "سلیقه" و"نمادگرایی" در معماری بود. او در کتاب خود تلاش داشت اصول اخلاقی کارکردگرایانه ایی را که برای زمان طولانی بر اندیشه معماری سایه افکنده بود تعدیل کند و در نمونه های زیادی از بیان و آثار خود اشاره می کند که طراحی معماری با معنای تعمدی به کارکردگرایی صِرف غالب خواهد شد و از این طریق با تلاشی آگاهانه حضور دیگر ارزش ها را یادآور می شود.

موافقین ۰ مخالفین ۰

معماری ساختمان خلاقانه با عنوان خانه کشویی در ژاپن

این خانه مسکونی، در سال ۲۰۰۳ در شهرک مجیرو در توکیو ژاپن توسط مهندسین مشاور تندو طراحی واجرا گردید و جایزه طراحی برتر کشور ژاپن را در سال ۲۰۰۴ به دست آورده است.

در این خانه شخصی راه حل جالبی برای استفاده هوشمندانه از فضا پیشنهاد شده است که نشان دهنده برخوردی خلاقانه در بهینه سازی استفاده از فضا و انعطاف پذیری هر چه بیشتر آن است. همانگونه که از نام خانه پیداست بخش عمده ای از آن با تکیه بر وسایل کشویی که در دیوارها جاسازی شده طراحی گردیده است. کانسپت اصلی طراحی این خانه جاسازی فشرده تمام مبلمان مورد نیاز یک خانواده مانند تختخواب، کمد، میز، صندلی و وسایل فضاهای خدماتی آنها متشکل ازآشپزخانه سرویس بهداشتی و انبارهای دیواری است که در یک سمت خانه و به صورت نواری قرار گرفته اند و دیگر فضاهای خانه به طور باز و آزاد در نظر گرفته شده اند.

موافقین ۰ مخالفین ۰