وقتی کسی در مورد غذای ترکی فکر می کند ، برخی ممکن است به خاطر بیاورند که جلسه نوشیدن هفته گذشته با کباب چرب دیروقت به پایان رسید. این توقف در اواخر شب بستگی به لذت آشپزی ندارد که شخص هنگام بازدید از ترکیه تجربه کند. در حقیقت ، امپراتوری عثمانی قوانینی را برای تهیه غذای تازه تصویب کرد و این تا به امروز پیگیری شده است.رژیم مدیترانه ای یکی از سالم ترین رژیم های جهان است. مواد اولیه مورد استفاده در ترکیه هر روز با طیف وسیعی از پیشنهادهای فصلی تازه است زیرا آب و هوا با انواع و اقسام منابع متناسب است. غذای ترکی شامل سبزیجات ، ماهی و گوسفند به مقدار زیادی روغن زیتون است. آب و هوای متنوع به ترکیه امکان رشد و تولید گوجه فرنگی تازه ، زیتون ، خربزه ، فلفل ، گندم ، چای و غیره را می دهد. دریاهای اطراف ماهی به وفور دیده می شوند – همانطور که می توانید سفر با قایق را ببینید. گروپ ظروف بسیار خوبی با طعم سبک اما مشخصی تهیه می کند – آنها تلاقی halibut و باس دریایی دارند.غذاهای ترکی شامل مجموعه ای از غذاهای mezze است. اینها بسیار شبیه به tapas اسپانیایی هستند –…
تاریخ انتشار مطلب : ژوئن 8, 2020